Alu zimski vrtovi

Zimski vrtovi  Alumero pričarajo v vašo hišo zimsko idilo, ujamejo za vas prve sončne žarke in  ustvarjajo nov bivanjski občutek.

ALUMERO ZIMSKI VRTOVI AT 430

Zimski vrtovi iz aluminija niso samo stabilni in visokokvalitetni, ampak  imajo tudi  zelo lep izgled in so visoko toplotno izolativni.  Tudi obstoječim zgradbam z novim videzom povečajo vrednost. In pridobimo dodaten bivalni prostor. Pomislite na gradbeno  okolje in naravnanost gradnje  po straneh neba.  To ima bistven vpliv na zračenje in senčenje vašega zimskega vrta.  Glede na način  uporabe in planirane velikosti se priporočajo različni načini odpiranja, lahko se  vgradijo vse možnosti odpiranja: na primer dvižno-drsno, pregibno, odpiranje okoli vertikalne in horizontalne osi.
 

Oblika in konstrukcija

Konstrukcija zimskega vrta mora v prvi vrsti zagotavljati dovolj  toplotne in zvočne izolacije. Alumero – zimski vrtovi  so  prefinjen  sistem aluminijskih profilov s prekinjenim termičnim mostom, kar pomeni, da so zunanje in notranje komore profila termično ločene.

 

Svetovali vam bomo pri idejni zasnovi in projektiranju. Predlagali vam bomo najbolj optimalne rešitve in vaše sanje lahko postanejo resničnost.
 

Vsekakor je pri izdelavi zimskega vrta potrebno razmisliti o:

  • obliki,
  • konstrukciji,
  • stabilnosti in vodotesnosti,
  • steklu, senčilih in prezračevanju.

  

Oblika zimskega vrta se mora smiselno dopolnjevati z njegovim okoljem in linijami, ki jih narekuje hiša.